Kosmetická abeceda: Péé jako Physicians Formula

Krásný den všem!
Dnes bych vám ráda představila jednu značku kosmetiky, která si mé srdce získala hlavně díky designu jejích produktů.



Physicians formula je značka kosmetiky, která vznikla v roce 1937. Zajímavostí jistě je, že ji založil významným alergolog Dr.Frank Crandall, který ji vyvinul jako hypoalergenní kosmetiku pro svou alergickou manželku. Značka je tedy doporučena mnoha alergology, dermatology i plastickými chirurgy.

Nejsem si úplně jistá, zda se tato značka kosmetiky soustřeďuje i na pečující kosmetiku, ale rozhodně kraluje v té dekorativní. Nepřehlédnutelná je již díky zmíněným obalům produktů, které stojí opravdu za to. Je celkem smutné, že se u nás nedá tuto značku získat jinak, než přes internet. A také její cena. Produkty této značky opravdu nepatří mezi nejlevnější, ale zároveň se neřadí ani mezi velmi drahé kousky.

Já od této značky vlastním pouze jeden proudukt a to tvářenku. Recenzi jsem na ni psala minulý rok, ale na ten článek opravdu pyšná nejsem. Myslím, že se v psaní recenzí zlepšuji ať už co se týče popisu produktu nebo fotek, ale tak každý nějak začínal. Pokud by měl někdo zájem, může se na recenzi podívat zde.


A jak se na tuto značku díváte vy? A jakou značku tipujete pro příští díl? Myslím, že je opravdu jednoduché uhádnout značku, která začíná na písmenko R :)

Štítky: , , ,